Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

TO ΟΧΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ

Ο Φετινός εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου βρίσκει τη χώρα και το Λαό μας στο μάτι του κυκλώνα της καπιταλιστικής κρίσης.
Την κρίση που από τη φύση του γεννάει ο καπιταλισμός δεν πρέπει να την πληρώσει και πάλι ο Λαός.
Αγωνία, αβεβαιότητα, φτώχεια και εξαθλίωση είναι πια μόνιμα χαρακτηριστικά για χιλιάδες οικογένειες και διαρκώς πληθαίνουν.
Απανωτά μνημόνια και μεσοπρόθεσμα επικαιροποιούνται και συμπληρώνονται, οδηγώντας το Λαό μας σε τριτοκοσμικούς όρους εργασίας και ζωής.

Το ντόπιο κεφάλαιο με εκφραστές το ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ…. κάτω από την άμεση επιτήρηση των τροϊκανών αφεντικών τους, έχουν κάνει σταυροφορία τους το γκρέμισμα όλων των στοιχειωδών δικαιωμάτων και κατακτήσεων του λαού.
Και στις τρεις βαθμίδες της εκπαίδευσης η φετινή χρονιά άρχισε με σημαντική συρρίκνωση σχολών και σχολείων, χωρίς βιβλία, χωρίς χρηματοδότηση για τις στοιχειώδεις ανάγκες τους.
Ο λαός μας μπροστά σ’ αυτήν την καταστροφική μανία του συστήματος αντιστέκεται αντιμετωπίζοντας την κρατική τρομοκρατία και ήδη έχει πληρώσει με ανθρώπινες ζωές τον αγώνα του.
Συμπολίτες.
Γίνεται άμεσα κατανοητό πως μπροστά σ΄αυτήν την βαρβαρότητα κανείς δεν πρέπει να μείνει αμέτοχος θεατής.
Σε ανοιχτή συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στις 24 του Οκτώβρη σε αίθουσα του δημαρχείου με συμμετοχή φορέων και δημοτών, συζητήθηκε και αποφασίστηκε η ανάγκη δημιουργίας ανοικτής πρωτοβουλίας ενάντια στα βάρβαρα μέτρα. Σκοπός της συλλογικότητας είναι η συμβολή στην δημιουργία εστίας αντίστασης στην περιοχή μας.
Με ακόμα μεγαλύτερη ενεργοποίηση και συμμετοχή στο προσεχές μέλλον, μέσα από μαζικές διαδικασίες, να πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας, να δημιουργήσουμε κλίμα πραγματικής λαϊκής αλληλεγγύης, έτσι ώστε κανένας συμπολίτης μας να μην αισθάνεται μόνος και αβοήθητος.
Ο αγώνας, η αυτοοργάνωση, η ενεργή συμμετοχή και η έμπρακτη αλληλεγγύη σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς, πρέπει να γίνουν τα όπλα μας, οι όροι ζωής και η ανάγκη για την επιβίωση για κάθε δημοκρατικό άνθρωπο στην περιοχή μας.
Με θάρρος και αποφασιστικότητα να βροντοφωνάξουμε στον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου

- Όχι στα βάρβαρα μέτρα
- Όχι στην αντιλαϊκή πολιτική

Προσυγκέντρωση στο δημαρχείο Υμηττού στις 10.30 πμ.

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΔΑΦΝΗΣ – ΥΜΗΤΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΜΕΤΡΑ.

Τηλ. Επικοινωνίας 6948578027, 6972202090, 6973017969, 6944892700

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου